Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Constructies

Úw specialist in staalconstructies

Bent u op zoek naar een erkend specialist op het gebied van staalconstructie? Straver Special Techniek is een partij die grote flexibiliteit en prijs- kwaliteitverhouding voor u samenvoegt. Daarnaast is Straver Special Techniek NEN 1090 gecertificeerd voor dragende constructies.

Van tekening tot levering

Wij nemen alles voor u uit handen, van de inventarisatie tot aan de oplevering. U kunt hierbij denken aan het inmeten, het tekenwerk in 3D en het berekenen van de staalconstructie. Bij Straver Special Techniek kunt u vertrouwen op een kwaliteit hoogwaardige constructie die een solide basis vormt voor uw gebouw, machine of overige constructie gemaakt van staal.

Verschillende afwerkingen

Naast het ijzerwerk is de afwerking bij ons ook in goede handen. Wij verzorgen zowel het verzinken, lakken als de poedercoating in onze eigen werkplaats. Een voordeel voor u als klant, op deze manier hoeft u namelijk geen extra partij in te schakelen.

Stalen draagconstructie

Voor de montage van staalconstructie hebben wij een team van deskundige monteurs ter beschikking. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het monteren van staal.

Een stalen draagconstructie is duurzaam en kan worden toegepast bij de bouw of verbouw van bijvoorbeeld een woonhuis, bedrijfshal, fabriekshal of kantoorgebouw. Maar ook op het gebied van constructies voor de infra, gemeentes, machinebouwers, transportsector, kan Straver Special Techniek ingezet worden. Zowel voor kleine projecten tot 20 ton en voor grote projecten tot maar liefst 500 ton staal bent u bij Straver Special Techniek aan het juiste adres!

Ook voor speciale projecten zoals het verbeteren van constructieplannen of het maken van een nieuw constructieplan bent u bij Straver Special Techniek aan het juiste adres. Bij Straver Special Techniek doen we er alles om zo slim en efficiënt mogelijk te produceren en met zo min mogelijk handelingen een snelle doorlooptijd te realiseren.

Straver Special Techniek voor uw staalconstructie

In tegenstelling tot andere specialisten denken wij bij de staalconstructie met u mee van A tot Z. U als klant profiteert van korte doorlooptijden en korte lijnen omdat u maar met één partij te maken heeft. Voor duurzame staalconstructies is Straver Special Techniek uw partner! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek