Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Abcoude

Straver Special Techniek in Abcoude verkoopt actiewagens

Straver Special Techniek in Abcoude verkoopt actiewagens. Wij zijn meer dan achttien jaar geleden begonnen als een klein bedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de specialist in het leveren, ontwerpen en maken van actiewagens in onze werkplaats in Abcoude. Straver Special Techniek hecht veel waarde aan goede kwaliteit en wij garanderen u dat we kwalitatief goede actiewagens leveren tegen een scherpe prijs.

Actiewagens kopen van Straver Special Techniek in Abcoude

Actiewagens zijn voertuigen of aanhangers met daarop een actieraam met verlichte dwangpijl, verkeersborden of borden met daarop een verkeersmededeling. Ook wel rvv-bebording genoemd. Ze kunnen gebruikt worden bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden of bij een verkeersomleiding. Straver Special Techniek in Abcoude maakt ook actiewagens op maat. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of bellen naar: 030 – 606 3464.

Straver Special Techniek in Abcoude verkoopt ook nog andere staalconstructies

Sinds 2005 zitten wij in de Archimedesstraat 4. Daar hebben we een ruime productieruimte, kantoorruimte en onze bedrijfshal waar we naast onze actiewagens ook andere producten maken. Bij ons kunt u naast actiewagens terecht voor andere staalconstructies zoals:

  • Bruggen
  • Hekken
  • Stalen kozijnen
  • Vlonders

In onze bedrijfshal maken we ook andere constructies van roestvast staal of aluminium. Is uw actiewagen kapot? Wij repareren ook actiewagens.

Naast de verkoop van actiewagens biedt Straver Special Techniek in Abcoude ook zijn diensten aan als engineer. U kunt uw staal, roestvaststaal of aluminium project aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat u een geslaagd project krijgt en denken met u mee als nodig is.

Heeft u vragen over onze actiewagens of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bel naar 030 – 606 3464 of neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vraag.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Actiewagens gemaakt in de buurt van Abcoude door Straver Special Techniek
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring