Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Zeist

Een Jansen deur in huis halen voor in Zeist

Wilt u een stalen deur voor uw woning in Zeist? Dan raden wij een Jansen deur aan! Een Jansen deur geeft kwaliteit en heeft een lange levensduur. Zo is deze deur erg sterk en is er geen schram op te vinden. Jansen deuren zijn hittebestendig en van staal. Met de stalen deuren van Jansen maakt u de industriële look voor in uw woning in Zeist helemaal af.

Welke Jansen deur moet ik kiezen?

Weet u niet welke Jansen deur u moet kiezen voor uw woning in Zeist? Een scharnierdeur? Of een schuifdeur? Een keuze maken is niet lastig, wanneer u advies vraagt aan Straver Special Techniek BV. Wij willen graag onze kennis met u delen.

Uit welke soorten deuren kunt u kiezen?

  • Schuifdeur
  • Scharnierdeur
  • Geïsoleerde deur
  • Niet geïsoleerde deur
  • Brandwerende deur
  • Vouwdeur

Zo ziet u dat er vele mogelijkheden zijn. Veel ruimte of juist geen? Dat maakt niet uit, want met de deuren van Jansen vinden we altijd een oplossing voor uw woning in Zeist.

Vormen en maten van een Jansen deur in Zeist

De systemen van Jansen zijn erg dun maar tevens ook erg sterk. Hierdoor kunnen smalle tot grote deuren gecreëerd worden. De deuren van Jansen worden doormiddel van een lasverbinding verbonden. Voor deze deuren is een smal kozijn al genoeg. Daardoor past er een groot glas oppervlakte in. Door de grote hoeveelheid daglicht dat naar binnen komt schijnen, lijkt uw kamer in Zeist ruimer. Of u kiest voor een geïsoleerde deur of een niet geïsoleerde deur. Het vooraanzicht blijft hetzelfde. Kies jij voor een deur van Jansen voor in uw woning of pand in Zeist?

Jansen deur haalt u bij Straver Special Techniek BV

Straver special Techniek is gespecialiseerd in Jansen deuren. Hierdoor kunnen wij u goed op weg helpen voor het kiezen van de juiste deur in Zeist. Wij zijn erg fan van het merk Jansen. Er zijn vele mogelijkheden en biedt naast een prachtige deur ook kwaliteit. Wordt u al enthousiast? Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden voor een Jansen deur in Zeist.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek