Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Vianen

Een Jansen profiel in huis halen in Vianen

Wilt u graag een Jansen profiel in huis halen? Voor uw woning in Vianen? Bent u al enthousiast maar wilt u nog enthousiaster worden? Lees dan verder en wij vertellen u het beste van een Jansen profiel in Vianen. Ten eerste kan Straver Special Techniek Bv u verzekeren van hoge kwaliteit. De profielen zijn van staal gemaakt en daardoor erg sterk. Een stuk beter dan in verhouding met aluminium en kunststof. Jansen profielen worden gebruikt als kozijnen, ramen en deuren. Meer weten over Jansen profielen in Vianen? Lees de volgende alinea’s.

Wat kan een Jansen profiel u bieden in Vianen?

Profielen van Jansen hebben verschillende kwaliteiten en eigenschappen voor uw woning in Vianen. De een is wel geïsoleerd en de ander niet. Het is net wat u het prettigst vindt. De profielen kunnen zowel binnenshuis en buitenshuis gebruikt worden. Het profiel is erg smal, maar tevens erg sterk. Zo kunnen Jansen profielen een groot oppervlakte aan glas met een dun kozijn dragen. Daarnaast zit er een lange levensduur aan verbonden. Zo kunt u jaren genieten van uw stalen Jansen kozijnen in uw woning in Vianen en omgeving.

Voordelen van een Jansen profiel in Vianen:

  • Sterk
  • Van staal
  • Verschillende vormen en maten
  • Inbraak werend
  • Brandwerend
  • Lange levensduur
  • Geïsoleerd

Een Jansen profiel kan zo precies gemaakt worden naar uw wensen en heeft een lasverbinding. Deze profielen worden zo professioneel gemaakt dat u de verbinding nauwelijks ziet. De profielen worden zo op maat gemaakt dat het profiel exact in het oude systeem past. Dit gebeurt alleen als u een oud profiel wilt vervangen.

Uw Jansen profiel halen bij Straver Special Techniek Bv

Bent u nog enthousiaster geworden? Ja? Maak snel een afspraak met Straver Special Techniek Bv. Heeft u nog enkele vragen over? Of misschien een opmerking? Neem graag contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn gespecialiseerd in Jansen profielen en willen onze kennis graag met u delen.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek