Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Staalbouw

Staalbouw verzorgd door Straver Special Techniek. Wij zijn sterk in staal.

Staalbouw specialist nodig voor het laten maken van staalconstructies? Als u een staalbouw specialist nodig hebt in de buurt moet u beslist bij Straver Special Techniek zijn. Straver Special Techniek is een bekend begrip in de omgeving en al vele jaren actief binnen de staalbouw. Of het nu gaat om het maken van stalen kozijnen voor een nieuwbouwproject of om het maken van trappen, wij verzorgen dit van A tot Z. Als wij staalbouw mogen verzorgen beginnen wij altijd met het maken van een passend ontwerp. De kosten werken wij uit in een offerte zodat de opdrachtgever van te voren op de hoogte is van het totaal plaatje. Pas wanneer u het eens bent met het ontwerp en de offerte zullen wij starten met de staalbouw. Ons team bestaat uit een aantal specialisten die dagelijks en al vele jaren actief zijn in staalbouw. Graag maken zij een staalconstructie naar wens.

Staalbouw partner

Van het bouwen van actiewagens tot het maken van complete staalconstructies, wij zijn u graag van dienst. Wij kunnen zowel complexe als eenvoudige staalconstructies bouwen. Wij houden ons bezig met staalbouw voor verschillende opdrachtgevers zoals:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Overheid
  • Bouwbedrijven

En nog veel meer. Wat uw wensen ook zijn, onze staalbouw afdeling maakt dit graag. Als specialist op het gebied van staalbouw zijn wij al vele jaren sterk in staal. Benieuw wat wij kunnen maken? Voorbeelden bekijken? Breng dan een bezoekje op onze website. Hier laten wij graag zien waar wij goed in zijn.

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek