Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Gouda

Staalbouw in de buurt van Gouda? Laat uw staalconstructie maken door Straver Special Techniek

Staalbouw specialist nodig in de buurt van Gouda voor het laten maken van staalconstructies? Als u bepaalde staalconstructies wilt laten maken moet u beslist bij Straver Special Techniek zijn. Straver Special Techniek is dé staalbouw specialist van Gouda en omgeving en heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het maken van verschillende staalconstructies en machines. Naast staalbouw maken wij constructies van roest vast staal of aluminium. Als staalbouw specialist houden wij ons ook bezig met alle voorkomende las-, reparatie- en onderhoudswerken. Als wij ons bezig houden met staalbouw hanteren wij een warme en persoonlijke benadering. Hierin onderscheiden wij ons binnen de branche. Daarnaast werken wij met een vast team specialisten die als geen ander weten wat er komt kijken bij staalbouw. Of het nu gaat om bedrijven, particulieren of de overheid, wij realiseren staalbouw voor verschillende klanten in Gouda en omgeving. Meer informatie? Maak dan gerust een afspraak.

22 jaar actief in staalbouw

Straver Special Techniek is al meer dan 22 jaar actief in staalbouw in de buurt van Gouda. Wij beschikken over een ruime en moderne bedrijfshal waar wij ons bezig houden met staalbouw. Hier kan alles van staal gemaakt worden zoals:

Wij maken staalconstructies tot ca 100 ton. Heeft u speciale wensen voor onze staalbouw afdeling in de buurt van Gouda? Neem dan contact op en bespreek wat wij eventueel voor u kunnen betekenen. Voordat wij uw staalbouw opdracht uitvoeren in de buurt van Gouda zullen wij ten alle tijden eerst een offerte en ontwerp maken. Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Staalbouw door jong en oud

Het team van Straver Special Techniek dat zich bezig houdt met staalbouw in de buurt van Gouda en omgeving bestaat uit jong en oud. In de werkplaats wordt ernaar gestreefd om iedereen dezelfde werkzaamheden te laten doen, zodat ook de jongere werknemers een gedegen opleiding in de praktijk krijgen. Binnen de staalbouw zijn wij een bekend begrip. Dit komt mede door de kwaliteit en flexibiliteit. Wij investeren continu in onze mensen en het machinepark. Als wij staalbouw uitvoeren in de buurt van Gouda zijn onze looptijden tevens kort. Van tekening tot montage, wij voeren het allemaal uit. Meer informatie over staalbouw? Neem contact op. Graag zijn wij uw bouwpartner.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek