Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Gouda

Kies Straver Special Techniek IJsselstein in Gouda voor het plaatsen van uw stalen kozijnen

Kies Straver Special Techniek IJsselstein in Gouda voor het plaatsen van uw stalen kozijnen. Wij zijn de specialist op het gebied van ontwerpen, leveren en monteren van staalconstructies en machines. Straver Special Techniek is al meer dan 25 jaar werkzaam in de metaalindustrie. Bij ons bent u verzekerd van hoge kwaliteit en een persoonlijke benadering. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en heldere communicatie. Het laat de samenwerking vlotter verlopen en u komt niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Stalen kozijnen laten plaatsen door Straver Special Techniek in Gouda

Stalen kozijnen worden steeds populairder. Dat is niet zo gek als u de voordelen van stalen kozijnen bekijkt.

  • Duurzaam
  • Geluidswerend
  • Inbraakwerend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Sterk

Naast de praktische voordelen van stalen kozijnen, zien ze er ook stijlvol uit. Straver Special Techniek heeft veel ervaring binnen de bouw, overheid, industrie of voor particulieren in Gouda. Wij voeren zowel grote als kleine projecten uit. Samen met u bespreken we uw wensen en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Straver Special Techniek plaatst ook geïsoleerde stalen kozijnen in Gouda

Wilt u een lagere energierekening? Laat dan geïsoleerde stalen kozijnen plaatsen door Straver Special Techniek in Gouda. De geïsoleerde stalen kozijnen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en de kou buiten. U hoeft minder te stoken, waardoor u een lagere energierekening heeft. Wilt u meer informatie over onze geïsoleerde stalen kozijnen? Stuur een email naar info@sstijsselstein.nl.

Neem contact op met Straver Special Techniek voor het plaatsen van stalen kozijnen in Gouda

Uw kozijnen laten plaatsen door een specialist? Neem contact op met Straver Special Techniek. Wij komen graag bij u langs in Gouda om de stalen kozijnen te plaatsen. Ze zijn bijna onderhoudsvrij. Eenmaal per jaar een doekje over de stalen kozijnen halen is voldoende. U kunt er ook voor kiezen om de stalen kozijnen te laten poedercoaten, dit beschermt tegen roest. Wilt u een vrijblijvend gesprek of afspraak maken? Bel naar 030 – 606 3464.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek