Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Woerden

Stalen trap voor uw woning in Woerden

Is één van uw wensen een stalen trap voor uw woning in Woerden? Dan wilt Straver Special Techniek BV u graag helpen deze wens te vervullen. Wij bieden trappen volledig gebouwd naar uw wens. Een stalen trap is een zeer goede keuze en is erg populair. Zo is deze weggelegd voor elke woning in Woerden. Een trap van staal is niet alleen praktisch, maar ook erg duurzaam.

Onderhoud stalen trap in Woerden

Een stalen trap heeft weinig onderhoud nodig. U kunt de trap geheel reinigen op eigen manier. Kiest u voor een trap van staal voor uw woning in Woerden? Dan krijgt u geen spijt! Staal is een sterk materiaal en gaat lang mee. Daardoor is deze trap erg duurzaam en heeft u er jaren plezier van. Maak een afspraak met Straver Special Techniek BV en wij vertellen u de mogelijkheden voor een stalen trap in Woerden en omgeving.

Een stalen trap als toevoeging voor uw woning?

Wat kan een stalen trap u allemaal bieden voor uw woning in Woerden? Er zijn verschillende opties mogelijk. Omdat de trap van staal wordt gemaakt, kunnen wij speciale constructies bouwen. Zo kunt u kiezen voor een ronding. Een stalen trap past in elk interieur en zo ook in uw woning in Woerden. Deze trappen kunnen gecombineerd worden met:

  • Hout
  • Glas
  • Of steen

Vaak kiest men om de traptreden in te ruilen voor een ander materiaal. Dit komt omdat een volledig stalen trap gehorig kan zijn. Ook ligt het er net aan welke stijl u uw woning in Woerden wilt geven.

Uw stalen trap kopen bij Straver Special Techniek BV

Wilt u een unieke trap in uw woning? Een trap die u volledig kunt personaliseren naar eigen stijl? Bij Straver Special Techniek BV kunt u terecht voor trappen van staal in verschillende stijlen en vormen. Een stalen trap is dan ook een echte ‘eyecatcher’ voor uw woning nabij Woerden. Graag wilt Straver Special Techniek BV al zijn passie en ervaring met u delen, door u te adviseren en bespreken welke trap voor u is weggelegd. Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en neem dan contact met ons op.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek