Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Gouda

Trapconstructie in de buurt van Gouda ontwikkeld en gemonteerd door Straver Special Techniek

Trapconstructie laten maken door een ervaren constructiebouwer in de buurt van Gouda? Een nieuwe trapconstructie in uw woning of bedrijfshal in de buurt van Gouda nodig? Straver Special Techniek is gedurende 22 jaar een modern en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van constructies zoals een trapconstructies. Naast een trapconstructie kunnen wij ook verschillende machines maken. Als staalbouwer en constructiespecialist werken wij voornamelijk met staal, roest vast staal of aluminium. In onze moderne werkplaats beschikken wij over de benodigde apparaten en materialen waarmee wij een trapconstructie kunnen maken. Daarnaast beschikken wij over een team specialisten die alle voorkomende las-, reparatie- en onderhoudswerken kunnen uitvoeren. Benieuwd wat wij nog meer kunnen betekenen? Een trapconstructie laten maken in de buurt van Gouda? Neem dan contact met ons op. Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek is warm en persoonlijk!

Trapconstructie als belangrijk onderdeel

Trapconstructie laten maken in de buurt van Gouda? Omdat een trapconstructie één van de belangrijkste onderdelen van een gebouw is, is het van belang dat deze goed wordt gemaakt. Daarom moet u beslist bij Straver Special Techniek zijn. Wij kunnen een trapconstructie maken voor een groot project maar ook voor kleine projecten. Als u kiest voor een trapconstructie van Straver Special Techniek in de buurt van Gouda bent u verzekerd van:

  • Kwaliteit
  • Snelle doorlooptijd
  • Geen risico
  • Sterk
  • Duurzaamheid

Wij maken een trapconstructie in de buurt van Gouda van A tot Z en komen deze op locatie monteren. Naast een trapconstructie kunnen wij nog vele andere constructies maken zoals hekken en kozijnen. Lees hier meer over op onze website.

Trapconstructie naar wens

Trapconstructie naar wens laten maken? Breng dan een bezoekje aan dé staalbouwer van Gouda en omgeving. Straver Special Techniek is gespecialiseerd in het maken van staalconstructies en beschikt over een ruime bedrijfshal waar wij dit mogelijk maken. Naast een trapconstructies kunnen wij vele andere staalconstructies tot ca 100 ton maken. Wilt u graag hekwerken, vlonders of bruggen? Neem contact op en informeer naar wat wij voor u kunnen betekenen. Wij maken graag een staalconstructie op maat.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek