Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Projecten Stalen kozijnen

Straver Special Techniek voor uw stalen kozijnen 

Bent u op zoek naar stalen kozijnen voor thuis of op kantoor? Straver Special Techniek is al 25 jaar een modern en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van staalconstructies. In deze 25 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan en zijn we actief ingegaan op de klantwens met betrekking tot onze producten, zoals onze stalen kozijnen. Hierdoor mogen wij onszelf ondertussen een specialist noemen op het gebied van staalconstructies.  

Stalen kozijnen en buitendeuren 

Moderne stalen buitenkozijnen, deuren en ramen zijn een duurzame keuze. Een buitendeur van metaal kan makkelijk gerecycled worden, maar dit is vaak niet nodig aangezien stalen deuren levenslang meegaan. Deze materialen kunnen wij poedercoaten in de door u gewenste kleur, hierdoor krijgt roest geen kans. Het onderhoud van stalen kozijnen en deuren is minimaal, één keer per jaar een doek eroverheen is genoeg. U dient natuurlijk wel af en toe de ramen te zemen om optimaal te kunnen genieten van de lichtinval door uw stalen buitenpui.  

Wat is poedercoaten nu eigenlijk?  

Poedercoaten is een metaalbewerkingstechniek waarbij poeder op het metaal aangebracht wordt met behulp van een spuitpistool. Hierbij gaat het om een elektrostatisch proces. Na de bewerking met het spuitpistool gaat het metaal in de oven om uit te harden, in de oven worden de poederdeeltjes vloeibaar en stroperig. Uiteindelijk gaat het uitharden, wat zorgt voor een mooi eindresultaat.  

Stalen openslaande deuren 

In de meeste gevallen kunnen houten of kunststof ramen, kozijnen, schuifdeuren en puien gemaakt worden van staal. Kiest u voor stalen kozijnen, dan is deze stijlvoller, duurzamer en vaak mooier dan wanneer u kiest voor kozijnen van hout of kunststof. Wij leveren uitstekend maatwerk volledig naar uw wens. Of het nu gaat om een specifieke indeling of een minimale stalen rand om het kozijn, bij Straver Special Techniek is alles mogelijk!  

Straver Special Techniek voor uw staalconstructie 

Onze specialisten helpen u graag bij stalen kozijnen van het ontwerpt tot de uitvoering. Voor duurzame staalconstructies is Straver Special Techniek uw partner! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek