Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Projecten Engineering

Engineering

Uw staal, roestvaststaal of aluminium project uitbesteden aan Straver Special Techniek betekent bouwen op meer dan 25 jaar ervaring, moderne productiemachines en een persoonlijke benadering. Straver denkt mee met uw staal project. 
Onder engineering valt niet alleen het ontwikkelen van onze methodes en technieken in het algemeen. Engineering is ook het meedenken binnen de mogelijkheden voor uw project.

Engineering op projectniveau

Om uw staalopdracht met succes af te kunnen ronden, is het noodzakelijk om uw ideeën eerst om te zetten in een concept. Vanuit dit concept is het voor ons mogelijk de juiste werktekeningen te maken. Deze tekeningen zorgen dat de verwachtingen zowel voor u als voor Straver Special Techniek duidelijk zijn. Daarbij komt dat deze tekeningen de basis zijn voor ons team in de werkplaats. Met een duidelijk ontwerp maken zij een eindresultaat dat volledig aan de verwachtingen voldoet. 

Ons deskundig team tekent uw ideeën uit in 3D. Door een idee uit te werken in 3D is het voor onze experts in de werkplaats én voor uzelf duidelijk en helder aan welke verwachtingen het project dient te voldoen. Ook geeft een 3D tekening inzicht in de technieken en stappen die nodig zijn om uw idee te kunnen verwezenlijken. 

De brede inzet van Straver Engineering

Onze engineering is breed in te zetten. Zo brainstormen wij mee met- en ontwikkelen wij concepten voor: constructies, stalen kozijnen, speciale trappen, machineonderdelen, en complete machines.
Een paar voorbeelden zijn de door ons ontwikkelde actiewagens, mini heimachines, en rvs-machines voor de bakkerij industrie. Deze producten zijn door ons ontwikkeld van idee, concept, praktische werktekening en uitvoering. 

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek