Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Culemborg

Actiewagen gemaakt in de buurt van Culemborg door Straver Special Techniek

Actiewagen laten maken door een betrouwbaar en deskundig bedrijf in de buurt van Culemborg? Een actiewagen die ingezet kan worden op verschillende plekken? Kies dan voor actiewagen gemaakt door Straver Special Techniek in de buurt van Culemborg. Straver Special Techniek heeft in de afgelopen jaren voor vele klanten actiewagens mogen maken van goede kwaliteit. Een actiewagen is een voertuig of aanhanger met daarop een actieraam met verlichte dwangpijl en RVV-bebording. Deze kunnen tijdens verschillende werkzaamheden ingezet worden. Hiermee kunt u het verkeer leiden. Ook een actiewagen nodig in de buurt van Culemborg? Kom dan gerust bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij zijn al meer dan 18 jaar een modern bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, leveren en maken van actiewagens in onze werkplaats in de buurt van Culemborg. Daarnaast maken wij ook machines en bepaalde constructies van staal, roest vast staal of aluminium. Heeft u al een actiewagen? Moeten deze gerepareerd worden? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Actiewagen van Straver Special Techniek

Veel klanten in Culemborg en omgeving zijn u voorgegaan met het laten maken van een actiewagen   door het team van Straver Special Techniek. Wij brengen elk project tot een goed einde. Wat begonnen is als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist van Culemborg en omgeving voor het maken van actiewagens. Sinds 2005 zijn wij gevestigd aan de Archimedesstraat. Hier beschikken wij over een ruime productieruimte van 1500 m2 en 300 m2 kantoorruimte. In deze bedrijfshal maken wij naast actiewagens nog vele andere producten zoals staalconstructies:

Tijdens werkzaamheden kunnen vertrouwen op producten van goede kwaliteit? Laat deze dan maken door het team van Straver Special Techniek.

Wat is een actiewagen?

Een actiewagen die door ons bedrijf gemaakt wordt in de buurt van Culemborg is voor verschillende werkzaamheden inzetbaar. Bent u werkzaamheden binnen en buiten de bebouwde kom aan het uitvoeren? Maak dan gebruik van onze actiewagen in de buurt van Culemborg. Wij kunnen een actiewagen op maat maken. Dit zijn voertuigen of aanhangers met een uitklapbaar informatiepaneel dat wordt geplaatst op de rijbaan van een autoweg of autosnelweg. Ook een actiewagen laten maken door een bedrijf in de buurt van Culemborg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek