Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Nieuwegein

Actiewagens gemaakt in de buurt van Nieuwegein door Straver Special Techniek

Actiewagens laten maken door een betrouwbaar en deskundig bedrijf in de buurt van Nieuwegein? Actiewagens die ingezet kunnen worden op verschillende plekken? Kies dan voor actiewagens gemaakt door Straver Special Techniek in de buurt van Nieuwegein. Straver Special Techniek heeft in de afgelopen jaren voor vele klanten actiewagens mogen maken van goede kwaliteit. Actieagens zijn voertuigen of aanhangers met daarop een actieraam met verlichte dwangpijl en RVV-bebording. Deze kunnen tijdens verschillende werkzaamheden ingezet worden. Hiermee kunt u het verkeer leiden. Ook actiewagens nodig in de buurt van Nieuwegein? Kom dan gerust bij ons langs of vraag een offerte aan. Wij zijn al meer dan 18 jaar een modern bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen, leveren en maken van actiewagens in onze werkplaats in de buurt van Nieuwegein. Daarnaast maken wij ook machines en bepaalde constructies van staal, roest vast staal of aluminium. Heeft u al actiewagens? Moeten deze gerepareerd worden? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Actiewagens van Straver Special Techniek

Veel klanten in Nieuwegein en omgeving zijn u voorgegaan met het laten maken van actiewagens door het team van Straver Special Techniek. Wij brengen elk project tot een goed einde. Wat begonnen is als klein bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist van Nieuwegein en omgeving voor het maken van actiewagens. Sinds 2005 zijn wij gevestigd aan de Archimedesstraat. Hier beschikken wij over een ruime productieruimte van 1500 m2 en 300 m2 kantoorruimte. In deze bedrijfshal maken wij naast actiewagens nog vele andere producten zoals staalconstructies:

Tijdens werkzaamheden kunnen vertrouwen op actiewagens van goede kwaliteit? Laat deze dan maken door het team van Straver Special Techniek.

Wat zijn actiewagens?

De actiewagens die door ons bedrijf gemaakt worden in de buurt van Nieuwegein zijn voor verschillende werkzaamheden inzetbaar. Bent u werkzaamheden binnen en buiten de bebouwde kom aan het uitvoeren? Maak dan gebruik van onze actiewagens in de buurt van Nieuwegein. Wij kunnen actiewagens op maat maken. Actiewagens zijn voertuigen of aanhangers met een uitklapbaar informatiepaneel dat wordt geplaatst op de rijbaan van een autoweg of autosnelweg. Ook actiewagens laten maken door een bedrijf in de buurt van Nieuwegein? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek