Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Maarssen

Brandwerende deuren voor in Maarssen

Een brandwerende deur voor uw woning in Maarssen? Niet alleen voor in een woning is een brandwerende deur handig. Maar ook voor in een ziekenhuis, laboratorium of ergens anders op de werkvloer. Het is de bedoeling dat deze deuren minstens 60 minuten brand afweren. Zo kan brand of rook zich minder snel verspreiden. En dat willen wij zo lang mogelijk voorkomen. Kies daarom voor een brandwerende deur voor uw woning in Maarssen.

Voordelen van een brandwerende deur in Maarssen

Zoals eerder beschreven zijn brandwerende deuren bedoeld om minstens 60 minuten de verspreiding van vuur en rook zo lang mogelijk uit te stellen. Een deur ziet er niet per se brandwerend uit en daarom staat het niet onaangenaam in uw woning in Maarssen. Het kan als een dubbele en als enkele deur uitgevoerd worden. Glas in uw deur is zelfs mogelijk. De afwerking van de deur ligt compleet in uw handen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een coating. Onze brandwerende deuren voor uw woning in Maarssen zijn geluiddempend.

Wij vinden het belangrijk om onze brandwerende deuren te testen. Een paar voorbeelden van het testen zijn:

  • Met behulp van een vlam
  • Hoelang houdt de deur de vlam tegen
  • Hoe goed kan de deur tegen extreme hitte

Door de deuren te testen geven wij waarden aan onze brandwerende deuren.

Brandwerende deur bij Straver Special Techniek halen

Straver Special Techniek gunt u het beste voor uw woning of bedrijf in Maarssen. Het beste in kwaliteit, afwerking en eerlijkheid. Graag willen wij voorkomen dat vuur snel verspreid wordt. Hiervoor bieden wij brandwerende deuren. Een brandwerende deur die niet alleen vuur tegen houdt, maar ook rook en geluid. Dat is nu precies wat uw woning in Maarssen nodig heeft! Heeft u nog overige vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier en wij hopen graag van u te horen.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring