Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Nieuwegein

Miniheimachines in de buurt van Nieuwegein gemaakt voor bedrijven binnen de bouw

Miniheimachines nodig in de buurt van Nieuwegein om te heien om moeilijk bereikbare plaatsen? Als u miniheimachines nodig hebt kunt u deze het beste naar wens laten maken door Straver Special Techniek in de buurt van Nieuwegein. Straver Special Techniek is een specialist in het maken van verschillende machines en constructies zoals miniheimachines. Wij beschikken over een team specialisten van jong en oud die een gedegen opleiding krijgen of hebben gevolgd voor het maken van miniheimachines. Ook zijn wij actief in het opleiden van leerlingen in het maken van miniheimachines en vele andere machines in onze werkplaats in de buurt van Nieuwegein. De jongeren krijgen bij ons ook de kans om volwaardig mee te draaien in het productieproces van het maken van miniheimachines dat wij uitvoeren in de buurt van Nieuwegein. Wij zijn een erkend leerbedrijf van Kenteq, het kenniscentrum voor technisch vakmanschap, waarin wij jonge mensen begeleiden en opleiden tot vakbekwaam en erkend metaalbewerker.

Miniheimachines voor verschillende doelen

De miniheimachines van Straver Special Techniek in de buurt van Nieuwegein worden veel gebruikt door onze klanten. Heeft u miniheimachines nodig voor bepaalde werkzaamheden? Bent u als bedrijf op zoek naar bepaalde miniheimachines? Neem dan contact met ons op. Wij maken met onze miniheimachines heiwerkzaamheden in beperkte ruimte mogelijk. Doordat de miniheimachines klein zijn kunnen ze op meerdere plekken ingezet worden. Hierbij kunt u denken aan het maken van een:

  • Funderingspalen
  • Uitbouw
  • Garage
  • Serre

En nog veel meer. Wat uw wensen/vragen ook zijn, miniheimachines van Straver Special Techniek zijn dé oplossing.

Miniheimachines materialen

Voor het maken van miniheimachines beschikken wij over een ruime voorraad materialen in de buurt van Nieuwegein. Onze voorraad materialen bestaat o.a. uit diverse soorten en dikten plaat, koker-, buis-, staaf- en balkmateriaal. Door veel ervaring en investeringen in machines en gereedschappen zijn wij hét aangewezen adres in de buurt van Nieuwegein om miniheimachines te laten maken. Wij werken met een middel groot team van vaste medewerkers, waar een open en korte overlegstructuur centraal staat. Benieuwd naar de prijzen van miniheimachines? Neem dan contact op of laat een offerte maken. Wij kunnen miniheimachines voor verschillende klanten en doelen maken. Bekijk hiervoor ook onze nieuwe website.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek