Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Stalen deuren

Stalen deur kopen voor in huis

Een stalen deur voor in huis kopen? Dan moet u beslist bij Straver Special Techniek BV zijn! Maar een deur van staal? Hoe moet u dat voor zich zien? Een stalen deur is gevuld met glas en het frame (kozijn) is van staal. Het aantrekkelijkste van deze deur is het zelf kunnen bepalen van vormen en maten. Daarnaast heeft een stalen deur weinig onderhoud nodig en hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Een stalen deur van Straver Special Techniek BV is dé eyecatcher voor in huis!

Stalen deur met veel voordelen

Een stalen deur heeft veel voordelen. Zo is een stalen deur makkelijk te onderhouden. Ze hoeven weinig of amper schoon gemaakt te worden. Uiteraard mag u er af en toe met de stoffer overheen om de deur mooi te houden. Het tweede voordeel van een stalen deur, is een lange levensduur. Door de lange levensduur kunt u jaren van uw deur genieten. Daarnaast is Straver Special Techniek BV gespecialiseerd in het bewerken van staal. Hierdoor is er veel keus in de vorm en maat. Bespreek met ons uw wensen en samen zorgen wij voor een deur uit uw dromen.

Een stalen deur wordt vaak gebruikt in drie verschillende types:

  • Taatsdeur
  • Schuifdeur
  • Draaideur/ scharnierendeur

Tip: wanneer u kiest voor een schuifdeur, neemt deze minder ruimte in beslag, doordat de deur niet naar binnen of buiten hoeft de draaien. Met de twee andere types is dat wel het geval.

Deur van staal door Straver Special Techniek BV

Een deur van staal heeft een moderne uitstraling en staat zowel modern, als klassiek of industrieel in uw huis. Straver Special Techniek BV heeft al vele stalen deuren geplaatst en heeft daardoor veel ervaring op gedaan. Zij weten precies wat geliefd is. Straver BV adviseert u graag welke constructie het beste in uw huis past. Wanneer u vragen heeft kunt u het contactformulier invullen. Een deur van staal door Straver Techniek BV is precies wat u zoekt!

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek