Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Nieuwegein

Stalen deur in uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein

Wilt u een stalen deur in uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein? Een deur die door zijn uitstraling de kamer compleet maakt? Dan is dit een uitstekende keuze. Stalen deuren brengen meerdere voordelen met zich mee en zorgen voor een klassieke uitstraling in een modern jasje. Deze industriële deur past in elke woning en u kunt deze volledig personaliseren naar eigen stijl. Waar kunt u terecht voor een stalen deur in uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein? Bij Straver Special Techniek BV natuurlijk! Zij luisteren graag naar uw wensen en eisen en zetten een mooie constructie in elkaar. Een stalen deur is dan ook dé eyecatcher van uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein.

Voordelen van een stalen deur in Nieuwegein

Een stalen deur brengt meerdere voordelen met zich mee. Door de vele mogelijkheden aan vormen en maten is er ongetwijfeld een deur geschikt voor uw woning of bedrijfspand in Nieuwegein. Een stalen deur is vaak gevuld met glas met een kozijn (het frame van staal) daar omheen gebouwd. Deuren gevuld met glas zorgen voor een moderne en strakke uitstraling.

Soorten stalen deuren:

  • Taatsdeur: een taatsdeur opent naar binnen en naar buiten en draait om zijn eigen verticale as.
  • Schuifdeur: een stalen schuifdeur is erg populair en neemt minder ruimte in beslag doordat deze niet naar binnen of buiten draait. Een schuifdeur staat mooi als scheiding tussen twee ruimtes.
  • Draaideur: een draaideur draait via scharnieren en draait vaak in één richting de kamer in.
  • Volledige deur van staal: een deur volledig van staal word vaak gebruikt in bijvoorbeeld ziekhuizen of als veiligheid deur. Deuren van staal zijn brandwerend en goed geïsoleerd.

Doordat deze deuren gemaakt worden van staal is alles mogelijk. Staal kan door een bedrijf als Straver Special Techniek BV op een mooie en nette lasverbinding worden afgewerkt en vervormt. Nog een voordeel van een stalen deur is de lange levensduur. Verder hebben deze deuren weinig onderhoud nodig. Uitstekend voor uw pand in de buurt van Nieuwegein.

Stalen deur bij Straver Special Techniek BV

Bij Straver Special Techniek BV kunt u terecht voor een stalen deur, een stalen trap, stalen kozijnen en vele andere constructies. Ook kunt u terecht voor voorkomende las-, reparatie- en onderhoudswerken. Door de vele jaren ervaring die het bedrijf heeft opgedaan, zijn zij gespecialiseerd in stalen deuren en andere constructies van staal. Straver Special Techniek BV is daarom hét aanbevolen bedrijf waar u terecht kunt voor een deur van staal in Nieuwegein en omgeving.

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek