Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Brandwerende deuren

Brandwerende deuren van Straver Special Techniek zijn functioneel en stijlvol

Zoals de titel al beschrijft is een brandwerende deur niet alleen functioneel en stijlvol. Want is dat niet precies wat u denkt? Niet de deuren van Straver Special Techniek. Onze deuren zijn van staal en passen als de kers op de taart in een industrieel interieur. Dat is niet het enige. Omdat de deuren brandwerend zijn en dus hittebestendig, is poedercoating en andere coating mogelijk. U kunt uw brandwerende deur stijlen zoals u wilt. Vaak worden brandwerende deuren gebruikt door bedrijven als ziekenhuizen en laboratoriums, maar deze deur gebruiken voor in uw woning kan geen kwaad.

Wat kan een brandwerende deur voor u betekenen

Een brandweren deur is bedoeld om minstens 60 minuten vuur en rook tegen te houden. Zo wordt het verspreiden van vuur en rook een stuk lastiger. En bied u de optie sneller de uitgang te vinden. Het helpt ook bij het beperken van de schade. Als vuur zich niet kan verspreiden en de brandweer snel het vuur komt doven, blijft er minder schade en brandplekken over.

Het is mogelijk om te kiezen voor een deur met een glazen raam. Zo krijgt u genoeg daglicht binnen. Tevens is deze deur geluiddempend. Brandwerende deuren zijn te bestellen in verschillende vormen en maten. Zo hebben wij:

  • Een scharnierdeur
  • Een schuifdeur
  • Een vouwdeur

Alles om de deur goed aan te passen aan de ruimte van uw gebouw en of woning.

Waar koop ik een brandwerende deur?

Dit doet u bij Straver Special Techniek Bv. Waarom hier? Wij bieden eerlijkheid in de kwaliteit van onze producten. Wij helpen u graag met uw vragen en geven advies. Een brandwerende deur installeren is best lastig en daarom installeren wij deze graag voor u. Met onze kennis en ervaring weten wij wat we doen en hoe wij het het beste moeten doen. Heeft u een vraag over de kwaliteit, duur en materiaal van onze brandwerende deuren? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek