Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Jansen profielen

Jansen profielen een échte vondst

Een Jansen profiel kopen? Ook wel genoemd een kozijn van staal? Straver Special Techniek BV is een echte kenner van dit merk, vandaar dat wij deze profielen graag verkopen. Graag willen wij u over de profielen van Jansen informeren. Deze profielen worden steeds vaker in gezet voor woningen of gebouwen. Zo worden Jansen profielen gebruikt voor ramen, kozijnen en deuren. De deuren zijn van staal en worden voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruikt.

Kwaliteit van Jansen profielen

De profielen zijn van staal, wat het profiel erg sterk maakt! Beter in kwaliteit dan bijvoorbeeld aluminium. U kunt kiezen voor een profiel dat wel of niet geïsoleerd is. Dit heeft ook puur te maken met waar u het profiel wilt plaatsen. Voor een deur binnenshuis is het minder belangrijk dan bijvoorbeeld een raam. Een Jansen profiel is erg populair en wij raden deze graag aan u aan. Tevens hebben ze een lange levensduur, dus het is een goede investering.

Profielen van Jansen bieden de volgende kwaliteiten:

  • Sterk staal
  • Geïsoleerd
  • Inbraak werend
  • Brandwerend/ hittebestendig
  • Groot oppervlakte aan glazen ramen
  • Lange levensduur

Omdat een Jansen profiel van staal wordt gemaakt en verbonden is met een lasverbinding, hoeft u zich niet aan de standaard vormen en maten te houden. De profielen van Jansen zijn erg smal, maar kunnen een klein tot groot profiel bij elkaar houden. Het maatwerk is erg belangrijk. Zeker wanneer u een oud kozijn, deur of raam wilt veranderen. Omdat het profiel van Jansen smal is, past het profiel naadloos in het oude systeem.

Jansen profiel bij Straver Special Techniek Bv

Geïnteresseerd geraakt in een Jansen profiel? Weet u niet waar u deze het beste kan halen? Bij twijfel komt u naar Straver Special Techniek natuurlijk. Bij vragen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u met de installatie van een Jansen profiel. Wanneer er onduidelijkheden zijn willen wij deze zo snel mogelijk met u oplossen. Neem graag contact met ons op via het contactformulier. Want een Jansen profiel haalt u bij Straver Special Techniek Bv.

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek