Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Lopik

Koop uw stalen deur bij Straver Special Techniek BV in Lopik 

Koop uw stalen deur bij Straver Special Techniek BV in Lopik. Een stalen deur is mogelijk voor uw eigen woning of voor in een bedrijfspand. Het zorgt voor een klassieke uitstraling in een modern jasje. Er zijn verschillende stalen deuren te koop bij ons.  

  • Draaideur: draait via scharnieren vaak in één richting de kamer in.  
  • Schuifdeur: neemt minder ruimte in beslag omdat deze niet naar buiten of binnen draait. Een stalen schuifdeur wordt vaak gebruikt als scheiding tussen twee ruimtes.  
  • Taatsdeur: is een deur die naar binnen en naar buiten draait om zijn eigen verticale as.  
  • Volledige deur van staal: deze deuren zijn volledig van staal. Een volledige deur van staal is brandwerend en zorgt voor een goede isolatie.   

Wat zijn de voordelen van een stalen deur kopen bij Straver Special Techniek BV in Lopik?  

Straver Special Techniek BV in Lopik heeft jarenlange ervaring in het leveren en maken van stalen deuren. Wij kunnen garanderen dat onze deuren van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Een stalen deur kopen bij Straver Special Techniek BV in Lopik heeft meerdere voordelen.  

  • Er zijn veel mogelijkheden qua vormen en maten van de stalen deur. Zo is er altijd een stalen deur die bij uw woning of bedrijfspand past.  
  • Stalen deuren zorgen vaak voor een moderne en strakke uitstraling doordat ze gevuld zijn met glas en een stalen frame hebben.  
  • De deuren hebben een lange levensduur.  
  • Stalen deuren hebben weinig onderhoud nodig.  
  • U kunt bij ons uw stalen deur laten personaliseren naar uw eigen wensen en smaak.  

Een stalen deur kopen bij Straver Special Techniek BV in Lopik  

Wilt u een stalen deur kopen voor uw woning of bedrijfspand? Wij zijn de specialist in het leveren en maken van stalen deuren. Hebt u besloten dat u een stalen deur wil kopen of heeft u vragen over een stalen deur? Neem contact met ons op door te bellen naar: 030 – 606 3464 of vul ons contactformulier in.  

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring