Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Stalen kozijnen

Kies voor de duurzame stalen kozijnen van Straver Special Techniek  

Bent u op zoek naar een manier om uw woning of nieuwbouwproject een unieke en stijlvolle uitstraling te geven? Overweeg dan de stalen kozijnen van Straver Special Techniek IJsselstein. Met meer dan 25 jaar ervaring als een modern en dynamisch bedrijf, hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van deze producten, naast het bieden van oplossingen voor machines en constructies. Onze expertise strekt zich uit over projecten in de bouw, industrie, overheidsinstellingen en voor particuliere klanten, zowel klein als groot. 

Waarom kiezen voor onze producten?  

De keuze voor stalen kozijnen wordt steeds populairder, en dat is niet zonder reden. Ze bieden een reeks voordelen die ze een slimme investering voor uw huis maken.  

  • Duurzaamheid: Ontworpen om een leven lang mee te gaan, met een minimale noodzaak voor vervanging.  
  • Geluidswering: Geniet van een rustige omgeving dankzij de geluidswerende eigenschappen van staal. 
  • Inbraakwerend: Verhoog de veiligheid van uw woning met inbraakwerende eigenschappen. 
  • Onderhoudsgemak: Stalen kozijnen vereisen nauwelijks onderhoud. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is voldoende om ze in optimale staat te houden. 
  • Sterkte: De robuuste aard van staal verzekert dat uw kozijnen bestand zijn tegen de tand des tijds. 

Kleuraanpassingen en roestbestendigheid 

We bieden de mogelijkheid om onze producten te poedercoaten in een kleur naar keuze, wat niet alleen bijdraagt aan het uiterlijk naar ook zorgt voor volledige roestbescherming.  

Geïsoleerde oplossingen voor uw comfort 

Bij Straver Special Techniek kunt u ook kiezen voor geïsoleerde stalen kozijnen. Deze zijn niet alleen mooi, maar zorgen ook voor een betere isolatie van uw huis. Met onze geïsoleerde kozijnen blijft de kou buiten en de warmte binnen, wat niet alleen zorgt voor een comfortabeler leefklimaat, maar ook uw energierekening ten goede komt. Voor meer informatie over onze geïsoleerde oplossingen, staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Neem contact op met Straver Speciaal Techniek 

Geïnteresseerd in het toevoegen van kwaliteit en stijl aan uw woning door middel van onze stalen kozijnen? Straver Special Techniek biedt begeleiding vanaf het ontwerp tot aan de realisatie. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen door contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten staat klaar om samen met u het perfecte ontwerp voor uw project te realiseren.  

Bij Straver Special Techniek IJsselstein streven we ernaar om elk project uniek te maken, met een focus op duurzaamheid, veiligheid en esthetiek. Onze jarenlange ervaring en passie voor innovatie zorgen ervoor dat we in staat zijn om elk idee te transformeren in de realiteit.  

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek