Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Stalen kozijnen

Stalen kozijnen voor complete projecten en woningen

Stalen kozijnen nodig voor woningen in een nieuwbouwproject? Of stalen kozijnen nodig voor één woning? Wat uw wensen ook zijn, voor stalen kozijnen moet u beslist bij Straver Special Techniek zijn. Straver Special Techniek is al vele jaren actief in het maken van stalen kozijnen op maat. Wij kunnen stalen kozijnen leveren voor klanten binnen de bouw, industrie, overheid maar ook voor de particulier. Door onze kwaliteit weten vele klanten hun weg naar ons voor stalen kozijnen te vinden. Straver Special Techniek is al meer dan 25 jaar een modern en dynamisch bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en monteren van constructies en machines waaronder stalen kozijnen. Of het nu gaat om kleine of grote projecten, wij leveren stalen kozijnen naar wens.

Waarom stalen kozijnen?

Stalen kozijnen zijn erg populair en worden vandaag de dag steeds meer gekozen. Niet alleen door de prachtige uitstraling van stalen kozijnen maar ook door de vele functionele eigenschappen en voordelen die stalen kozijnen bieden. Zo bieden stalen kozijnen o.a. de volgende voordelen:

  • Duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Inbraakwerend
  • Geluidswerend
  • Sterk

Door te investeren in stalen kozijnen investeert u tevens in de veiligheid van uw woning. Daarnaast laten stalen kozijnen veel minder geluid door. Nooit meer hoeven verven? Met stalen kozijnen is onderhoud verleden tijd. Kortom: genoeg redenen om te kiezen voor stalen kozijnen. Wilt u stalen kozijnen bestellen en laten maken? Neem contact met ons op en bespreek wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak a.u.b. uw keuze:

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Stalen kozijnen voor complete projecten en woningen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring