Slogan

Staal mag dan een hard en koud materiaal zijn, de benadering van Straver Special Techniek BV is warm en persoonlijk!

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek
Stalen trappen

Stalen trappen zijn deze tijd niet meer weg te denken!

Trappen van staal zijn ontzettend populair aan het worden. Ze passen bij elk interieur! Zowel modern als industrieel. Zit u er aan te denken een stalen trap in huis te halen? Straver Special Techniek raadt het u met volle overtuiging aan! Waarom wij een stalen trap aanraden? Alles is mogelijk, zoals de vorm en combinatie met andere materialen. Staal is een sterk materiaal en daardoor zijn er veel verschillende opties mogelijk. Een stalen trap is dus niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan uw woning.

Stalen trappen bieden vele opties

Stalen trappen bieden vele opties. Doordat de trappen van staal zijn gemaakt is elke vorm mogelijk. Zo is een ronding in de trap geen enkel probleem. Staal is een sterk materiaal en daardoor zijn er weinig steunpunten voor nodig. Staal kan gecombineerd worden met hout, glas en bijvoorbeeld steen. Hier wordt vaak voor gekozen, om de volgende redenen:

  • Hout geeft meer warmte en sfeer aan de woning
  • Staal kan gehorig zijn wanneer de trap wordt belopen
  • Door een traptreden van ander materiaal te kiezen geeft u de trap een totaal andere uitstraling

Heeft u toch liever een industriële of strak moderne look? Dan is een volledige trap van staal weggelegd voor u.

Voordelen van een stalen trap

Een stalen trap heeft weinig onderhoud nodig. Zo hebben ze geen speciale schoonmaakbeurt nodig. Omdat het materiaal erg sterk is, komen er geen krassen in. Wat wellicht sneller voorkomt in een houten trap. Naast dat staal een erg sterk materiaal is, is een stalen trap erg duurzaam. Een stalen trap gaat een lange tijd mee en dat is een groot voordeel.

Een stalen trap van Straver Special Techniek BV

Straver Special Techniek BV is gespecialiseerd in het verwerken van staal en dus stalen trappen. Straver Special Techniek BV werkt met staal, roest vast staal en aluminium. Graag willen wij u adviseren wat het beste voor u is. Heeft u enkele vragen? Vul het contactformulier in.

Maak a.u.b. uw keuze

Straver Special Techniek logo
Straver Special Techniek